כריכי ביסקוויט איטלקי ונקניקיות פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל איטלקי נקניק ו-פונטינה ביסקוויט כריכים. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פונטינה, סודה לשתייה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כריכי ביסקוויט עם נקניק ורוטב, מאפה ביסקוויט נקניק איטלקי, ו ארוחת בוקר מאודה נקניקיות ביסקוויט סנדוויצ'ים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הנקניקיות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה יפה מבושל דרך, על 10 דקות בסך הכל.
מסננים את הנקניקיות לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מעבירים את הנקניק לקערה בטוחה במיקרוגל.
מוסיפים את הפלפל האדום הקלוי, עגבניות מיובשות, בצל ירוק, זיתים, פרמזן ו-1/4 כוס פונטינה לנקניק ומתבלים במלח ופלפל.
חמאה קלה תבנית אפייה. בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח וסודה לשתייה. באמצעות חותך מאפה או האצבעות שלך, להתמזג חמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בעדינות בחמאה עד כמעט incorporated. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לערבב את הבצק עד מעורבב.
על משטח עבודה מקומח קלות, יוצרים את הבצק לריבוע.
רול או ללטף את הכיכר לתוך מלבן עבה 1/2 אינץ'.
חותכים את המלבן לשניים וחותכים כל חצי שוב כדי להפוך 4 ביסקוויטים; להעביר את תבנית האפייה מוכן.
מברשת את צמרות עם קרם ומפזרים עם פקורינו.
אופים את הביסקוויטים בשליש העליון של התנור במשך 10 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 ואופים במשך כ 10 דקות יותר, עד הביסקוויטים הם זהובים חיוורים ופשוט מבושל דרך.
לחמם מחדש את הנקניק במיקרו. לפצל את הביסקוויטים החמים ולמלא עם הנותרים 1/2 כוס פונטינה ומילוי נקניק. סגור את הכריכים ומגיש.