כריכי בנדיקט ביצה בקן
אם 91 סנט למנה נופל בתקציב שלך, כריך בנדיקט ביצה בקן יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, חלמונים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, כריכי ביצים בנוסח בנדיקט, ו סנדוויצ'ים וופל בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב הולנדז: למלא סיר גדול רבע הדרך מלא במים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל על חום בינוני עד חם, כ 2 דקות.
מוסיף את הבייקון והטבח הקנדי, מרפרף באמצע, עד מחומם דרך וקל השחמה משני הצדדים, על 2 דקות בסך הכל.
הסר צלחת קטנה לכסות עם רדיד אלומיניום כדי לשמור על חם; להפריש. שמור את המחבת.השתמש חותך עגול 2 אינץ ' כדי לחתוך חור ממרכז כל מחצית התחתונה של המאפינס (החלק התחתון הוא החצי הגדול יותר, בדרך כלל עם קמח תירס תקוע אליו); להפריש.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית עד הקצפה.
הוסף את 4 החצאים של המאפינס עם החורים, לחתוך בצד למטה. לפצח ביצה לתוך כל חור (זה בסדר אם הביצה דורסת את המאפין), מתבלים עם מלח ופלפל, ומבשלים undisturbed עד התחתית הם חום זהוב, על 3 עד 4 דקות.באמצעות מרית שטוחה, להעיף את המאפינס העליון עם בייקון שמורות. מבשלים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר עבור חלמונים semirunny.
להסיר למשטח עבודה, שמירה על הצדדים בייקון למעלה.כף על 1 1/2 כפות של הולנדז חם בצד לחתוך של כל חצי מאפין הנותרים, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. סגור את הכריכים כך שהם ביצה בצד למעלה, לעטוף בנייר קלף או לסכל, ומגישים מיד.