כריכי פילה חזיר עם חרדל דבש עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1102 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו טימין, דבש, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 87%. נסו פילה חזיר חרדל דבש, פילה חזיר חרדל דבש, ו פילה חזיר עם חרדל דבש אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.ריסוס גיליון אפייה כבד עם תרסיס בישול שמן צמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מפזרים את החזיר עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזיר
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את החזיר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
5
מעבירים את החזיר לתבנית האפייה המוכנה ואופים עד שמדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 160 מעלות פרנהייט, כ-30 דקות. הניחו לבשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. פורסים את החזיר לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תבנית אפייה
תנור
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה באותה מחבת המשמשת להשחמת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד לארומטי, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את היין ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
5
מקציפים פנימה את הדבש, החרדל, החומץ והטימין. מבשלים עד עבה, 2 דקות. מערבבים פנימה את החמאה עד להמסה וחלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל
חומץ
חמאה
דבש
טימין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להרכבת הכריכים: מורחים את חרדל הדבש בצדדים החתוכים של הבגטים. מסדרים את פרוסות החזיר בשכבה אחת על חצאי הבגטים התחתונים. כף עוד קצת חרדל דבש על גבי החזיר.
בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בלסקו דה באקדאנו סווינטו גפן מלבק הישנה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בלסקו דה בקדאנו סווינטו גפן ישן מלבק
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשות בתווים חריפים וטעימים. סווינטו, בעל טעם נדיב, צפוף ולא מסונן, משיג איזון יוצא מן הכלל בין האופי החזק של מלבק והאלגנטיות המשייית. יין זה עשוי מגפנים מלבק בן 114.