קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

כריכי בשר חזיר עם חרדל דבש

כריכי בשר חזיר עם חרדל דבש
כריכי פילה חזיר עם חרדל דבש עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1102 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו טימין, דבש, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 87%. נסו פילה חזיר חרדל דבש, פילה חזיר חרדל דבש, ו פילה חזיר עם חרדל דבש אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.ריסוס גיליון אפייה כבד עם תרסיס בישול שמן צמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מפזרים את החזיר עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את החזיר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
5
מעבירים את החזיר לתבנית האפייה המוכנה ואופים עד שמדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 160 מעלות פרנהייט, כ-30 דקות. הניחו לבשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. פורסים את החזיר לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה באותה מחבת המשמשת להשחמת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד לארומטי, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את היין ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
5
מקציפים פנימה את הדבש, החרדל, החומץ והטימין. מבשלים עד עבה, 2 דקות. מערבבים פנימה את החמאה עד להמסה וחלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
חומץחומץ
חמאהחמאה
דבשדבש
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להרכבת הכריכים: מורחים את חרדל הדבש בצדדים החתוכים של הבגטים. מסדרים את פרוסות החזיר בשכבה אחת על חצאי הבגטים התחתונים. כף עוד קצת חרדל דבש על גבי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
חזיר מבושלחזיר מבושל
בגטבגט
חזירחזיר
7
מניחים מעל את חצאי הבגט הנותרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
8
מגישים כל חרדל דבש נוסף לצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בלסקו דה באקדאנו סווינטו גפן מלבק הישנה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בלסקו דה בקדאנו סווינטו גפן ישן מלבק
בלסקו דה בקדאנו סווינטו גפן ישן מלבק
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשות בתווים חריפים וטעימים. סווינטו, בעל טעם נדיב, צפוף ולא מסונן, משיג איזון יוצא מן הכלל בין האופי החזק של מלבק והאלגנטיות המשייית. יין זה עשוי מגפנים מלבק בן 114.