כריכי גלידה בטעם לימון-פטל
כריכי גלידה בטעם לימון-פטל הם צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: גלידת לימון שמנת, כריכי עוגיות פטל לימון, ו כריכי גלידת פטל.
הוראות
בקערה, לטאטא קמח, אבקת אפייה ומלח. השתמש מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה כדי לנצח חמאה וסוכר כוס 1 עד אור ורך, על 2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה עם מרית גומי.
מוסיפים ביצה, מיץ לימון, גרידת וניל ומערבבים היטב. במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים לאט תערובת קמח, מכים רק עד הבצק הרך נוצר. מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים שטוחים. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד; לצנן לפחות 3 שעות.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 204°. קו 2 דפי אפייה עם קלף.
הסר דיסק אחד מהמקרר ולאפשר לרכך מעט. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות 3 אינץ', לגזור עוגיות רבות ככל האפשר. לאסוף ולאסוף שאריות בצק מחדש; לחתוך יותר עוגיות.
העברת עוגיות לסדינים אפייה, ריווח אותם 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד הקצוות הם חום קל, 8 עד 11 דקות, מיתוג גיליונות אפייה מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע.
בואו להתקרר על גיליונות על מדפים תיל במשך 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדפים להתקרר לחלוטין. חזור עם הבצק שנותר.
קו גיליון אפייה עם קלף; מקום במקפיא.
הסר סורבה מהמקפיא ולאפשר לרכך מעט. מורחים מעט כף גדושה של סורבה במרכז עוגייה, בצד התחתון למעלה. למעלה עם עוגייה אחרת, למטה בצד התחתון; בעדינות ללחוץ יחד.
מניחים על תבנית אפייה במקפיא. חזור עד שכל הכריכים ימולאו. להקפיא כריכים עד סורבה הוא המשרד, על 30 דקות. (לאחסון ארוך יותר, לעטוף כריכים בניילון נצמד אחרי שהם המשרד.)
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "