כריכי גלידת בננה ושוקולד צ'יפס
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 685 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. אם $1.21 למנה נופל בתקציב שלך, פצפוצי שוקולד וגלידה Banananan יכול להיות עצום חלב חינם מתכון לנסות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בננות, שתי אמבטיות 16 אונקיות, עיגול בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, חתיכות טופי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כריכי הבננה שוקולד צ'יפס של ג' ני מקוי, כריכי גלידת פצפוצי שוקולד, ו כריכי גלידת פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. אם באמצעות יומן בצק, לחתוך 20 סיבובים בגודל שווה. מסדרים סיבובי בצק (או 20 סיבובים נקבוביים מראש)על 2 גיליונות אפייה, מרווחים באופן שווה. Usingfingertips, הקש כל לתוך 2 1/2 אינץ ' עגול.
אופים עוגיות עד הזהב, על 11 דקותעבור סיבובים פרוסים ו 15 דקות עבור מראש portioneddough.
קו אפיית גיליון עם נייר; מקום infreezer.
מקום 1 עוגייה, צד שטוח למעלה, על פני עבודה. למעלה עם 1/3 גביע גלידה; מפשקכמעט לקצה. למעלה עם שכבה אחת של בננות. כריך עם עוגיה אחרת; לחץ כדי קומפקטי.
מניחים על infreezer גיליון אפייה. חזור עם עוגיות שנותרו, גלידה, ובננות. להקפיא 2 שעות. סכין שימוש, צדדים חלקים של כריכי גלידה.להקפיא 1 שעה.
מניחים שבבי שוקולד ושמן בקערת זכוכית קטנה; מיקרוגל על בינוני גבוה untilchocolate נמס, לעצור מדי פעם tostir, על 1 1 1/2 דקות.
בואו לעמוד רק עד מגניב, כ -10 דקות.
Place granola או toffee (אם משתמשים) onplate. לטבול 1 גלידת כריך חצי יוםכדי שוקולד נמס; להרים במהירות שקיקססס שוקולד בחזרה לקערה. אם תרצה, רול טבל קצה בגרנולה או טופי; לחזורכדי לאפות גיליון במקפיא. חזור עםכריכים מכתים, שוקולד, ו granolaor טופי. להקפיא עד המשרד, על 2 hours.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.לעטוף כל כריך בנייר כסף; לשמור קפוא.