מתכון זה מכין 6 מנות עם 1163 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, מקלות חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 6 (3-אינץ) טבעת תבניות
2
הקפיאו את נתחי הבננה למשך הלילה בשקיות ניילון הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הכניסו את הבננות, המסקרפונה, הסוכר, זרעי הווניל ומיץ הלימון למעבד מזון. דופק במשך כמה שניות, ולאחר מכן שוט עד חלקה, על 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מסקרפונהname
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
הניחו תבניות טבעת בגודל 3 אינץ ' על ניירות אפייה מרופדים בקלף, ומלאו באופן שווה בתערובת. להקפיא עד המשרד, 1 שעה או יותר, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
פופ מתוך תבניות, ומקום דחוקה בין כפול שוקולד עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד כפולות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
מקם מתלה לתנור במרכז התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות פ.מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה. מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי