כריכי גלידת מרמלדה כתומים עם פרחי שקדים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שקדים עם ריבה כתומה, אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו קרוסטטה גבינת שמנת עם ריבה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
גרידה דק גרידה מ 2 תפוזים לכסות גרידה עם פלסטיק לעטוף. לסחוט מספיק מיץ מכל 3 תפוזים למדוד 1 1/2 כוסות. להביא מיץ ו 3 כפות סוכר לרתיחה בסיר 1 ליטר ומבשלים עד מופחת כ 3/4 כוס, כ 10 דקות.
מוסיפים ריבה ומבשלים, ערבוב, עד נמס, על 1 דקה.
להביא חצי חצי, שמנת, הנותרים 2 כפות סוכר, גרידה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מקציפים חלמונים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת 1/2 כוס שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא. מערבבים פודינג לתוך תערובת שמנת בסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת (נקי) ומערבבים בתערובת ריבה, וניל, תמצית שקדים, ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה. בזמן שהגלידה קופאת, תחתית השמן וצדדים של תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', ואז לאורך השורה התחתונה עם גלישת פלסטיק, ומשאירה בליטה של 2 אינץ ' על כל קצה קצר.
מורחים גלידה במחבת, החלקה למעלה, ולאחר מכן לעטוף מחבת בניילון נצמד להקפיא עד גלידה מוקשה, כ 4 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. קו 2 דפי אפייה עם קלף.
Pulse שקדים עם סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק. מבשלים תערובת שקדים, חמאה, סירופ תירס, שמנת, וניל ומלח בסיר 1 ליטר ניקה על חום מתון, ערבוב עד חמאה נמסה וסוכר הוא מומס, 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בקמח, ולאחר מכן להעביר את הבלילה לקערה וצינה עד המשרד, על 1 שעה.
רול כפיות ברמה של הבלילה לתוך כדורים ולסדר כ 3 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה. בעדינות לשטח כדורים על 1 1/4 אינץ ' בקוטר עם קצה אצבע.
אופים עוגיות בקבוצות עד חום זהוב, 7 עד 9 דקות. חלק קלף עם עוגיות מגיליון על מדף כדי להתקרר לחלוטין.
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להסיר את החלק העליון של דוד כפול או קערה מחום.
עבודה עם 1 עוגייה בכל פעם, מברשת קלות מתחת לעוגיות עם שוקולד ולשים, צדי שוקולד למעלה, על מתלה. צ ' יל עוגיות בשכבה 1 עד ערכות שוקולד, על 5 דקות.
פתח את מחבת הגלידה וחתוך 12 (2 1/2 אינץ') כדורי גלידה עם חותך עוגיות. הרם את סיבובים עם מרית אופסט כריך כל אחד בין 2 פלורנטינים צוננים, הצדדים שוקולד ב.
עוגיות פלורנטין (מוברש עם שוקולד אבל לא מלא גלידה)יכול להתבצע 2 ימים קדימה, מקורר, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה, במיכל אטום. כריכי גלידה ניתן להרכיב 3 ימים קדימה קפוא, עטוף בנפרד היטב בניילון נצמד.
בואו לרכך במקרר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.