קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידת מרמלדה כתומים עם פרחי שקדים

כריכי גלידת מרמלדה כתומים עם פרחי שקדים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שקדים עם ריבה כתומה, אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן), ו קרוסטטה גבינת שמנת עם ריבה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
גרידה דק גרידה מ 2 תפוזים לכסות גרידה עם פלסטיק לעטוף. לסחוט מספיק מיץ מכל 3 תפוזים למדוד 1 1/2 כוסות. להביא מיץ ו 3 כפות סוכר לרתיחה בסיר 1 ליטר ומבשלים עד מופחת כ 3/4 כוס, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים ריבה ומבשלים, ערבוב, עד נמס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחום וקריר.
4
להביא חצי חצי, שמנת, הנותרים 2 כפות סוכר, גרידה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מקציפים חלמונים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת 1/2 כוס שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא. מערבבים פודינג לתוך תערובת שמנת בסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת (נקי) ומערבבים בתערובת ריבה, וניל, תמצית שקדים, ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להקפיא רפרפת במכונת גלידה. בזמן שהגלידה קופאת, תחתית השמן וצדדים של תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', ואז לאורך השורה התחתונה עם גלישת פלסטיק, ומשאירה בליטה של 2 אינץ ' על כל קצה קצר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מורחים גלידה במחבת, החלקה למעלה, ולאחר מכן לעטוף מחבת בניילון נצמד להקפיא עד גלידה מוקשה, כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. קו 2 דפי אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Pulse שקדים עם סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק. מבשלים תערובת שקדים, חמאה, סירופ תירס, שמנת, וניל ומלח בסיר 1 ליטר ניקה על חום מתון, ערבוב עד חמאה נמסה וסוכר הוא מומס, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
( 23)( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ומערבבים בקמח, ולאחר מכן להעביר את הבלילה לקערה וצינה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
רול כפיות ברמה של הבלילה לתוך כדורים ולסדר כ 3 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה. בעדינות לשטח כדורים על 1 1/4 אינץ ' בקוטר עם קצה אצבע.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עוגיות בקבוצות עד חום זהוב, 7 עד 9 דקות. חלק קלף עם עוגיות מגיליון על מדף כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להסיר את החלק העליון של דוד כפול או קערה מחום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
עבודה עם 1 עוגייה בכל פעם, מברשת קלות מתחת לעוגיות עם שוקולד ולשים, צדי שוקולד למעלה, על מתלה. צ ' יל עוגיות בשכבה 1 עד ערכות שוקולד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1
פתח את מחבת הגלידה וחתוך 12 (2 1/2 אינץ') כדורי גלידה עם חותך עוגיות. הרם את סיבובים עם מרית אופסט כריך כל אחד בין 2 פלורנטינים צוננים, הצדדים שוקולד ב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
עוגיות פלורנטין (מוברש עם שוקולד אבל לא מלא גלידה)יכול להתבצע 2 ימים קדימה, מקורר, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה, במיכל אטום. כריכי גלידה ניתן להרכיב 3 ימים קדימה קפוא, עטוף בנפרד היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
כריכי גלידהכריכי גלידה
עוגיות פלורנטיןעוגיות פלורנטין
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
בואו לרכך במקרר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.