כריכי גלידת שוקולד
כריכים לגלידת שוקולד דורשים כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גלידת וניל, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת גלידת שוקולד וניל קלה (עם כריכי גלידה) , חמאת בוטנים מלוחה וכריכים גלידת שוקולד צ'יפס , וכריכי גלידת שוקולד תותים .
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה והוניל.
מערבבים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
זרוק בכפות מעוגלות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים, ויוצרים 16 עוגיות. משטחים מעט עם כוס.
אופים ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות.
להרכבת כריכים מניחים 1/4 כוס גלידה בתחתית חצי מהעוגיות. למעלה עם שאר העוגיות. עוטפים כל אחד בניילון נצמד. מקפיאים למשך הלילה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
כריכי גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "