כריכי הודו איטיים לבישול איטלקי
המתכון לבישול איטי כריכי הודו איטלקיים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 7 שעות ו-20 דקות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינה עם שום ועשבים, רוטב, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו כריכי עוף איטלקיים מבשלים איטיים, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים טורקיה ב 3-4 ליטר סיר איטי.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
עם כפית מחוררת, להסיר את טורקיה מ cooker; מקום על קרש חיתוך. תזרקו נוזלים לבישול.
להסיר עצמות מטורקיה ולהשליך. עם 2 מזלגות, טורקיה לגרוס. להחזיר את טורקיה לבישול. מערבבים ברוטב איטלקי.
חותכים לחמניות אופקית לשניים. כדי לשרת, להפיץ את המחצית התחתונה של כל גליל עם 1 כף מעוגלת גבינה להפיץ; למעלה עם 1/3 כוס טורקיה וכמה פלפלים קלויים. תערובת טורקיה תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.