כריכי הודו, בייקון וגבינה
כריכי הודו, בייקון וגבינה דורשים על 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לכם בייקון מבושל מראש, טורקיה, גבינה שוויצריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כריכי הודו, בייקון וגבינה, הודו בגריל, בייקון, רדיקיו, וכריכי גבינה כחולים, ו כריכי הודו ובייקון קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. פורקים בצק על משטח העבודה; נפרדים למשולשים.
מורחים כל משולש עם 3/4 חרדל כפית. למעלה כל אחד עם הודו, גבינה ובייקון, חיתוך כדי להתאים במידת הצורך.
להפשיל באופן רופף כ מכוון על יכול.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased; עקומה לצורת סהר.
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב וגבינה נמס.