כריכי הודו חמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי הודו חם. מתאים ל-50 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. אם יש לך חמאה, מרק עוף, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: כריכי הודו חמים (לשאריות הודו), כריכי תה הודו, ו כריכי ברביקיו טורקיה.
הוראות
מניחים הודו על מדפים במחבתות קלייה.
אופים, חשוף, ב 325° במשך 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 170°, צולה כמה פעמים עם טיפות מחבת. לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות. גורס הודו.
בכמה תנורים הולנדים או מחבתות גדולות, פטריות מטוגנות ובצל בחמאה עד למכרז. מערבבים בקמח, בזיליקום, מלח ופלפל עד מעורבב. בהדרגה מערבבים במרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מבעבע.
מוסיפים את ההודו ומחממים דרכו. מערבבים בקרם; לבשל עד מחומם דרך. כף 1/2 כוס על כל גליל.