קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

כריכי הודו חמים בסגנון דיינר

כריכי הודו חמים בסגנון דיינר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סנדוויץ טורקיה חם המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1348 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עשבי תיבול, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו כריך הודו חם-סגנון דיינר, פנקייק בסגנון סועד, ו סועד בסגנון פטי להמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מסדרים מדף תיל מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2
מערבבים את החמאה עם עשבי תיבול. לשחרר את העור על השדיים טורקיה ומניחים את החמאה בין העור בשר השד, עובד עד הקצוות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים עלה דפנה בין העור לבשר. לרסס את העור בשמן זית, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים ל 165 מעלות טמפרטורה פנימית, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
הסר ומכסה באופן רופף בנייר כסף כדי להתקרר בחזרה לטמפרטורת החדר, שומר את הטפטוף לרוטב. ואז לכסות ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש, כמו גם ארוחה של לילה אחר, כגון תבשיל אנצ ' ילדה טורקיה מועדון.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. משמנים תבשיל קדרה עם 1 כף של חמאה שנותרה, ושומרים את השאר כדי לנקד את החלק העליון של המילוי ברגע שהוא בצלחת התבשיל שלה. כדי חמאה מומסת, להוסיף את עשבי תיבול, סלרי, תפוחים, בצל, עלה דפנה וכמה מלח ופלפל. מבשלים למכרז, 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את קוביות המילוי ומרטבים עם המניה עד לחה, אבל לא רטוב. למלא את צלחת התבשיל ולנקד את החלק העליון עם חמאה. מכסים ומקררים לאחסון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומתבלים בנדיבות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטאטא את הקמח עד זהב בהיר בצבע. ואז להקציף במלאי ו ווסטרשייר ומבשלים ב רתיחה נמוכה כדי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיף כל טפטוף מחבת משדי טורקיה הקלויים. לאחר הרוטב בעדינות מעילה את החלק האחורי של כף, להוסיף מצקת של אותו חלמון הביצה תוך מכות עם מזלג. לאחר מכן מוסיפים את החלמון בחזרה לרוטב כדי מבריק אותו, מערבבים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
זנים של פטריותזנים של פטריות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החרדל, אם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
5
מוסיפים מלח לפי הטעם. מגניב ומאחסן.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את המדף במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להביא את המילוי לטמפרטורת החדר, ואז לאפות עד פריך על גבי חם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את הרוטב על אש בינונית, מכוסה חלקית ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
5
בעוד המילוי הוא בתנור והרוטב הוא מחמם, לחמם כמה כוסות נוספות של מלאי רגיל במחבת צדדית גבוהה. פרוס דק 1 חזה הודו, הסרת עלה המפרץ כאשר אתה מגיע אליו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור כל כריך, קל מאוד טוסט פרוסת לחם ומקום על צלחת ארוחת ערב. למעלה הלחם עם כף מלית (אני משתמש כף גלידה). הגדר כמה פרוסות של טורקיה לתוך מרק כדי לחמם דרך. מסדרים את פרוסות טורקיה מעל תלולית המילוי. מצקת בנדיבות את הרוטב מעל החלק העליון של הכריך ומקשטת עם פטרוזיליה קצוצה. שמור כל רוטב שאריות לארוחה נוספת, כגון תבשיל אנצ ' ילדה טורקיה בהמשך השבוע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
מצקתמצקת

מרכיבים

2smallsתפוחים, קצוץתפוחים, קצוץ1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2קילוגרםחזה הודו ללא עצמות כל אחד)חזה הודו ללא עצמות כל אחד)1stickחמאה רכהחמאה רכה4(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה8(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה3מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי עם צמרות עלים, קצוץסלרי עם צמרות עלים, קצוץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהודו או ציר עוףהודו או ציר עוף6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור גסמלח כשר ופלפל שחור גס1כף עגולה חרדל דיז'ון, אופציונליכף עגולה חרדל דיז'ון, אופציונלי1זנים של פטריותזנים של פטריות3(חוֹרֶף)קמחקמח2largesעלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליהעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשבי תיבול טריים, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליה, קצוץ דקעשבי תיבול טריים, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליה, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה קצוצה, מקשטיםפטרוזיליה טרייה קצוצה, מקשטים6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור גספלפל שחור גס6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכמה מניות, לחמם הודו פרוסכמה מניות, לחמם הודו פרוס1בצל צהוב בינוני, קצוץמלית קוביות, כגון חוות Pepperidgeמלית קוביות, כגון חוות Pepperidge6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרוס לחם לבן או חיטה באיכות טובהפרוס לחם לבן או חיטה באיכות טובה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאודות רוטב ווסטרשייראודות רוטב ווסטרשייר2בצל צהוב בינוני, קצוץבצל צהוב בינוני, קצוץ