כריכי הודו חמים וקרם
כריכי הודו חמים וקרם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות, מרק עוף, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו כריכי הודו, פירות וקרם פופיסיד, כריכי הודו חמים (לשאריות הודו), ו כריכי תה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפטריות במחבת גדולה בחמאה על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב עד שרוב הנוזל שהפטריות פולטות מתאדה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את הנוזלים בזרם, מקציפים ומביאים את התערובת לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות ומערבבים את 2 הגבינות, עשבי תיבול, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית. מחלקים את פרוסות טורקיה באופן שווה על גבי כפית חלק מהרוטב על כל טוסט. לטגן את הפרוסות במשך 2 עד 3 דקות או עד הזהב העליון כל טוסט עם כמה בייקון וכמה עירית.