כריכי הודו מרושלים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי הודו מרושלים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה זו מכילה כ 261 גר' של חלבון, 133 גרם של שומן, וסך הכל 2451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה מעולה. נסו כריכי הודו מרושלים, כריכי הודו מרושלים, ו כריכי הודו מרושלים (מתכונים דומים).
הוראות
יש GH (עוזר גדל) מקום מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני בשבילך. תשתמש במספריים כדי לחתוך את חבילת ההודו.
מוסיף קצת שמן זית כתית, 2 סיבובים של המחבת בזרם נחמד, איטי. יש GH להוסיף את טורקיה הקרקע למחבת, במקרה זה מתפזר. לשבור את תרנגול הודו עם כף עץ גדולה כפי שהוא מתחיל לבשל. אם מישהו נוגע בתרנגול ההודו, הוא צריך ללכת לשטוף ידיים.
אם אתה מסוק ממש טוב, באמצעות סכין קטנה, חדה לקצוץ כמה בצל אדום. זכור כאשר אתה לקצוץ כדי לשמור על האצבעות כי הם לא מחזיקים את הסכין כל תחוב ו מכורבל תחת. יש GH לעזור לך. אתה צריך חצי בצל אדום קצוץ קטן. משוך את הזרעים ואת הממברנה הלבנה ואת החלק העליון של פלפל אדום חצי וקוצצים את זה קטן מדי.
מוסיפים את הירקות לבשר הבישול ומערבבים את הכל יחד.
לאחר מכן, מערבבים בקערה קטנה: תערובת תיבול גריל, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר ורוטב העגבניות. זה יעשה את הרוטב המיוחד שלך. כאשר כל המרכיבים משולבים, יוצקים את הרוטב באופן שווה על הבשר ומערבבים הכל יחד ממש טוב. תנמיך את החום לרתיחה ותבשל את התערובת המרושלת במשך 10 דקות. לנשוף על כף עד מגניב לטעום אותו כדי לראות אם אתה צריך להתאים את התיבול.
מניחים תחתית לחמניה על צלחת. השתמש כדור גלידה גדול כדי לקבל ערימה של בשר מרושל על הלחמנייה. שים למעלה לחמניה במקום ומגישים עם מקלות ירקות בצד וצ ' יפס גבינה.
1 צ 'יפס קפוא שק, כל מותג או צורה-לחתוך קימור, לחתוך דק, לחתוך סטייק, צ' יפס ופל-מוכן כיוונים חבילה
2 1/2 כוסות, (10-אונקיה) שק מגורר צ ' דר צהוב
יש GH שלך (עוזר מבוגר) לשים צ ' יפס בתנור על גיליון עוגיות. בעוד צ ' יפס מתבשלים בתנור, יש GH מקום סיר רוטב על הכיריים ולחמם אותו על אש בינונית.
מוסיפים חמאה וממיסים אותה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים. לבשל חמאה וקמח יחד במשך 1 דקה בערך. זה נקרא "roux" (כמו נמר ו רו עם פו הדוב) וזה עוזר לעבות רטבים. השתמש מקצף לערבב כמו החלב נכנס לסיר. תמשיך לערבב עד שהחלב נעשה סמיך יותר. השתמש בכף עץ או מרית בטוחה לחום כדי לערבב את הגבינה. כאשר כל הגבינה נמסה, לקחת את הרוטב את החום ומערבבים 3 זאטוטים של קטשופ. זה המרכיב הסודי שלך. כאשר כולם שואלים מה אתה שם ברוטב הגבינה שלך שגורם לו טעם כל כך טוב, רק אומר חלב וגבינה, אתה אף פעם לא יכול להגיד מה מרכיבים סודיים שאתה מוסיף! תגיד GH שלך כדי לשמור על הסוד, מדי או שהם לא יכולים לעזור לך שוב!
יוצקים את הרוטב על הצ ' יפס או לשרת את הרוטב בצד אם אתה רוצה לטבול טוב יותר.