קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות27
מגזין

כריכי חזיר שייקר

כריכי חזיר שייקר
כריכי חזיר שייקר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, מים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שייקר פאי לימון, פאי לימון מנער-ish, ו שייקר פאי לימון.

הוראות

1
מערבבים את המרווה, מלח, פלפל ושום; לשפשף על צלי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על מדף במחבת קלייה רדודה. מכסים ואופים ב 350° עבור 1-3/4 ל 2-1 / 4 שעות או עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר בשר וגרוס עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בסיר גדול, לשלב את הסוכר ואת קורנפלור; להוסיף מים, חומץ ורוטב סויה עד חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים חזיר מגורר; מערבבים עד הבשר מצופה מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)