כריכי טבילה צרפתיים איטיים
כריכי טבילה צרפתיים איטיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 495 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם צ'אק צלי בקר, עלי רוזמרין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-5 דקות. נסו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, כריכי טבילה צרפתיים בבישול איטי, ו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר. ב 3 1/2-ל 4-ליטר בישול איטי, place beefef. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט לחם; לשפוך על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
שומן רזה מפני השטח של מיצים בבישול; להשליך עלה דפנה ו peppercorns.
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח.
הסר רשת או מחרוזות מבשר בקר.
חותכים כל כיכר לחם ל 5 חתיכות, כ 4 אינץ ' ארוך; לחתוך אופקית לשניים. ממלאים לחם בבשר בקר.