כריכי טמפה, חסה ועגבניות
כריכי טמפה, חסה ועגבניה הם ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, רוטב סויה, עשן נוזלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו פרושוטו, כריכי חסה ועגבניות, כריכי ALT (אבוקדו, חסה ועגבנייה) , ו כריכי כריך בייקון מסוכרים, חסה וריבת עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שאר החומרים ויוצקים על טמפה. לבישול מיקרוגל, לבשל על כוח גבוה במשך 3 דקות. הפעל או לארגן מחדש כל חתיכות שלא היו מכוסים על ידי מרק מיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות. ואז לבשל ב 50% כוח במשך 3 דקות יותר. אפשר טמפה להישאר במרק עד שאתה מוכן פאן פריי. עבור בישול stovetop, להביא את המרק לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות, הפיכת טמפה באמצע הדרך כדי לוודא שכל חתיכה מקבלת זמן שווה במרק.
הסר מהחום ולאפשר לו לשבת במרק עד שאתה מוכן פאן לטגן אותו. לרסס מחבת לא מקל גדולה עם שמן קנולה או תרסיס בישול. שים אותו על חום בינוני גבוה עד חם, ולאחר מכן להסיר את פרוסות טמפה מן המרק ולשים אותם במחבת בשכבה אחת. (עשיתי את זה בשתי קבוצות.) לבשל עד חום, ולאחר מכן להפוך. כאשר הם כמעט חומים בצד השני, להוסיף כמה כפות של מרק רותח למחבת ולאפשר לו להתאדות. (זה מוסיף יותר טעם.)
מפזרים את טמפה עם תיבול קריאולית ממש לפני שאתה הופך אותו לטיפול חריף. עבור כריכים, להפיץ לחם עם הבחירה שלך של תבלינים (אני משתמש מיונז טבעוני חרדל חריף). מסדרים חסה ועגבנייה (השתמשתי בצהובים) על הלחם ועל גבי עם רצועות טמפה. חבילה אחת של טמפה תעשה על 4 כריכים.