קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

כריכי מאלט שוקולד

כריכי מאלט שוקולד
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 186 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כריכי גלידת מאלט שוקולד, כריכי עוגיות שוקולד מאלט דובדבן, ו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגיות: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סוכר, אבקת חלב מלט, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. עם מיקסר על מהירות בינונית-גבוהה, מוסיפים את הוניל ולאחר מכן את החמאה, כמה חתיכות בכל פעם, ומערבבים עד שהבצק נראה כמו חול רטוב ומחזיק יחד כאשר צבט, כ 5 דקות. לגרד את הבצק על גיליון נייר קלף לטפוח לתוך 1/2 אינץ ' עבה עגול. מכסים בגיליון אחר של נייר קלף ומקררים עד שהבצק מעט מוצק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב מלטאבקת חלב מלט
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מרדדים את הבצק בין גיליונות הקלף לעובי 1/4 אינץ'. לקלף את הסדין העליון לחתוך את הבצק לתוך ריבועים באמצעות סיבובים 1 1/2 1 ל-2 אינץ ' עוגיה. אסוף מחדש את השאריות וחזור. (מקררים את הבצק אם הוא רך מדי.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
4
מניחים את העוגיות 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד שהעוגיות נקבעות וכבר לא נוצצות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן מגניב 5 דקות על דפי אפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מערבבים את השוקולד הלבן, אבקת חלב מלט, מלח ווניל בקערה גדולה. להביא את הקרם לרתיחה בסיר על חום בינוני, ואז לשפוך על תערובת שוקולד לבן ומערבבים עד חלקה. מקררים עד קור, כ -25 דקות. הכה עם מיקסר עד עבה להפיץ, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב מלטאבקת חלב מלט
שוקולד לבןשוקולד לבן
ונילוניל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מורחים על 2 כפיות של המילוי על החלק התחתון של חצי מהעוגיות, ואז כריך עם שאר העוגיות. אבק עם אבקת קקאו, אם תרצה. לאחסן במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
3
צילום: סטיב ג ' ירלט