קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

Ragu Bolognese

Ragu Bolognese
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, חלב, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese.

הוראות

1
בסיר 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים ורכים אך לא שחומים, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגל, החזיר והפנצ ' טה ומערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מוסיף את הבשר על חום גבוה, ערבוב כדי לשמור על הבשר מלהישאר יחד עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את רסק העגבניות, החלב והיין ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 1 עד 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
כאשר מוכן לשימוש, פסטה מבושלת יש להוסיף סיר עם הכמות המתאימה של בולונז ראגו חם, וזורק, כך הפסטה מצופה באופן שווה על ידי ראגו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
בולונזבולונז
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף