זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, חלב, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese.
הוראות
1
בסיר 6 עד 8 ליטר, תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והזיעה על אש בינונית עד שהירקות שקופים ורכים אך לא שחומים, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגל, החזיר והפנצ ' טה ומערבבים לתוך הירקות.