כריכי מוצרלה טריים
כריכי מוצרלה טריים הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, גבינת מוצרלה, מלח ואורגנו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 67%. מתכונים דומים: כריכי מוצרלה טריים ל -2, כריכי בזיליקום מוצרלה טריים, ו חציל בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות, הג ' לי, האורגנו, הבזיליקום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים.
בינתיים, לכריכים, מסדרים גבינה על ארבע פרוסות לחם עד 1/2 אינץ'. של קצוות. למעלה עם הלחם שנותר. בקערה רדודה שלבו את הביצים, החלב, המלח והפלפל. טובלים כריכים בתערובת ביצים.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שני כריכים; טוסט על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להזהבה והגבינה נמסה. חזור על הפעולה עם שאר הכריכים והחמאה.
מגישים עם רוטב עגבניות לטבילה.