כריכי מילאנו מקסיקניים (
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל כריכים בסגנון מילאנו המקסיקני (. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 861 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי חסה אופציונליים, שמן צמחי, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו או, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כריכים ממילאנו מקסיקנית ("טורטס"), ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), ו Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את הקציצות במלח ופלפל, לפי הטעם.
שמים את הקמח בצלחת ומתבלים במלח ופלפל.
שים את פירורי הלחם בצלחת שנייה ואת הביצים המוכות בקערה רדודה. לטבול את הקציצות לתוך הקמח, ולאחר מכן את הביצים ולבסוף לתוך פירורי הלחם, לחיצה על שני הצדדים, כך פירורי הלחם לדבוק הבשר.
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת גדולה ל 350 מעלות F. מטגנים את cutlets בקבוצות עד הזהב, על 2 עד 3 דקות לכל צד בהתאם לעובי. מניחים בצד כדי לנקז על מגבות נייר.
כדי להרכיב את הכריכים, חצי את הלחמניות אופקית. משוך את המרכז הרך של הפרוסות ולהשליך.
מורחים כל גליל באופן שווה עם מיונז צ ' יפוטלה.
שים את cutlets על החלק התחתון של הלחמניות העליון עם חסה, עגבניות, אבוקדו, בצל וחלפיניו. מסדרים את הכריכים על צלחות הגשה ומקשטים עם פלחי לימון.
בקערה קטנה מחית יחד צ 'יפוטלה צ' ילה, מיץ לימון ומיונז. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.