קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

כריכי מילאנו מקסיקניים (

כריכי מילאנו מקסיקניים (
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל כריכים בסגנון מילאנו המקסיקני (. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 861 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי חסה אופציונליים, שמן צמחי, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו או, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כריכים ממילאנו מקסיקנית ("טורטס"), ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), ו Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את הקציצות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
שמים את הקמח בצלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
שים את פירורי הלחם בצלחת שנייה ואת הביצים המוכות בקערה רדודה. לטבול את הקציצות לתוך הקמח, ולאחר מכן את הביצים ולבסוף לתוך פירורי הלחם, לחיצה על שני הצדדים, כך פירורי הלחם לדבוק הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת גדולה ל 350 מעלות F. מטגנים את cutlets בקבוצות עד הזהב, על 2 עד 3 דקות לכל צד בהתאם לעובי. מניחים בצד כדי לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי להרכיב את הכריכים, חצי את הלחמניות אופקית. משוך את המרכז הרך של הפרוסות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מורחים כל גליל באופן שווה עם מיונז צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
שים את cutlets על החלק התחתון של הלחמניות העליון עם חסה, עגבניות, אבוקדו, בצל וחלפיניו. מסדרים את הכריכים על צלחות הגשה ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
בקערה קטנה מחית יחד צ 'יפוטלה צ' ילה, מיץ לימון ומיונז. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.