כריכי סטייק ובצל בגריל
סטייק בגריל וכריכי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו סנדוויץ ' הוגי, חמאה, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בצל וידאלי בגריל וכריכי סטייק, כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל, ו, ו כריכי סטייק בגריל עם גרגיר נחלים, בצל וסלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
גזור 18 אינץ ' גיליון מרובע של רדיד כבד חובה.
מברשת בצל טריזים עם שמן. בקערה קטנה, לשלב 1 כפית של תערובת שום פלפל ואת חרדל יבש; לערבב היטב.
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם תערובת חרדל.
כאשר הגריל מחומם, מניחים סטייק על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים.
מניחים טריזי בצל על גיליון נייר ליד סטייק. מבשלים 8 עד 12 דקות או עד סטייק הוא של doneness הרצוי בצל הוא פריך רך, הופך סטייק פעם אחת בצל ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב חמאה הנותרים 1/2 כפית שום פלפל תערובת; להתמזג היטב.
מורחים על הצדדים לחתוך של לחמניות. כדי טוסט לחמניות, מקום לחתוך צדדים על הגריל במהלך 1 עד 2 דקות האחרונות של זמן הבישול.
כדי לשרת, להפיץ את הצדדים לחתוך של כל לחמניה עם כ 1 כפית רוטב סטייק.
חותכים סטייק לרוחב לפרוסות דקות.
פרוסות סטייק שכבה, טריזי בצל וחתיכות עגבניות על החצאים התחתונים של לחמניות. מכסה עם חצאים העליונים של לחמניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.