כריכי סטייק וגבינה עם פטריות
כריכי סטייק וגבינה עם פטריות עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי פטריות מוקדמות, רוטב ווסטרשייר, שום בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, שאריות סטייק, פטריות וכריך כיס עגבניות מיובשים עם ויניגרט בזיליקום, ו כריכי גבינת עיזים בגריל עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ושום למחבת; מטגנים 3 דקות.
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 4 דקות.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים בשר למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב ווסטרשייר; לבשל 1 דקה.
מניחים 1 פרוסת גבינה חצי על החצי התחתון של כל גליל, ומעל כל מנה עם רבע של תערובת בשר בקר. למעלה עם חצאי פרוסת גבינה הנותרים וחולצות של לחמניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.