כריכי סטייק וסלסה בגריל מדרום-מערב
המתכון בגריל דרום מערב סטייק וסנדוויצ'ים סלסה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח מתובל, n סלסה עבה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכונים דומים: סטייק האגף הדרום מערבי עם סלסה, סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו Chimichurri דרום מערב, ו מחווני דרום מערב אמריקאים גדולים עם אגס דוקרני וסלסה אבוקדו בגריל.
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של בשר עם מלח מתובל, תערובת פלפל שום, אבקת צ ' ילי ואורגנו.
מניחים בשר בקר על גריל על אש בינונית. מכסה גריל; לבשל 8 עד 9 דקות, פונה פעם או פעמיים, עד doneness הרצוי.
הוסף לחמניות, לחתוך צדדים למטה, במשך 4 דקות האחרונות של צלייה או עד קלוי.
חותכים חציית בשר לפרוסות דקות.
מורחים על 2 כפות סלסה על החלק התחתון של כל לחמניה. למעלה עם בשר בקר, אבוקדו, גבינה וחולצות לחמניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.