כריכי סטייק מולסה
כריכי סטייק מולסה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 772 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.23 דולר למנה. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם סטייקים של בשר בקר, לחמניות קייזר, פטריות פורטובלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו כריכי סטייק בורבון-מולסה, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו כריכי עוגיות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים מולסה, סוכר חום, 1 כף שמן וחרדל.
להוסיף סטייקים; חותם תיק ולהפוך מעיל. מקררים עד 2 שעות.
מסננים בשר, משליכים מרינדה.
מברישים פטריות בשמן שנותר. גריל סטייקים, מכוסה, על אש בינונית 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160;; כל הכבוד, 170 גרם). צולים פטריות, מכוסות, 8-10 דקות או עד שהן רכות, הופכות מדי פעם.
הסר סטייקים ופטריות מהגריל; תן לעמוד 5 דקות.
גריל לחמניות, לחתוך בצד למטה, במשך 2-3 דקות או עד קלוי קלות.
חותכים פטריות וסטייקים לפרוסות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את מרלו של רוברט מונדבי עמק נאפה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו]()
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, קפיצת צבאים ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, התכה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריית בר ומלית אגוזים. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים עסיסיים של היין.