קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

כריכי סטייק מולסה

כריכי סטייק מולסה
כריכי סטייק מולסה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 772 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.23 דולר למנה. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם סטייקים של בשר בקר, לחמניות קייזר, פטריות פורטובלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו כריכי סטייק בורבון-מולסה, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו כריכי עוגיות מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים מולסה, סוכר חום, 1 כף שמן וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
להוסיף סטייקים; חותם תיק ולהפוך מעיל. מקררים עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מסננים בשר, משליכים מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מברישים פטריות בשמן שנותר. גריל סטייקים, מכוסה, על אש בינונית 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160;; כל הכבוד, 170 גרם). צולים פטריות, מכוסות, 8-10 דקות או עד שהן רכות, הופכות מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר סטייקים ופטריות מהגריל; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
גריל לחמניות, לחתוך בצד למטה, במשך 2-3 דקות או עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
חותכים פטריות וסטייקים לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
8
מגישים לחמניות עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות את מרלו של רוברט מונדבי עמק נאפה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, קפיצת צבאים ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, התכה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריית בר ומלית אגוזים. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים עסיסיים של היין.