זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות, רוטב ווסטרשייר, קורטוב של חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי סטייק יווניים פתוחים, סטייק פתוח, אגס, וכריכי גורגונזולה, ו כריכי סטייק עם פרצוף פתוח על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה.
הוראות
1
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 1/8 אינץ ' רחב. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
דגנים
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
3
להוסיף סטייק; לבשל 3 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
4
לנקז ולטפוח יבש. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
5
מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים פטריות, בצל ושום; לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
7
מערבבים רוטב ווסטרשייר ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה. מערבבים במרק בשר ואת 4 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מרק בשר
עמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים תערובת מרק לתערובת פטריות, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מרק
9
מוסיפים סטייק, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
10
כדי לשרת, מניחים 2 פרוסות לחם על כל צלחת הגשה; תערובת בשר כפית באופן שווה על לחם.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.