מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כריכי פרמזן עוף, כריכי פרמזן עוף, ו כריכי עוף בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ספריי תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
שלב הראשון 5 מרכיבים במנה רדודה. להרטיב עוף עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הוסף חתיכות עוף, 1 בכל פעם, לתערובת ציפוי, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל חתיכת עוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. לחץ בעדינות על תערובת ציפוי לתוך חתיכות עוף כדי לאבטח. למעלה עם כל תערובת ציפוי נותרת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
שמור 1 כף. שמן צחצוח על bolillos פיצול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
6
חום 1 כף. של השמן הנותר במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף 3 חתיכות עוף; לבשל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד לסיום. חזור עם שאריות שמן ועוף. בינתיים, טוסט לחתוך צדדים של bolillos; לשפשף עם חתיכות שום, ואז מברשת עם שמן שמור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים חסה על החצאים התחתונים של bolillos; העליון עם רוטב עוף ופסטה. כיסוי עם צמרות של bolillos.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.