כריכי פרמזן עוף
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כריכי פרמזן עוף, כריכי פרמזן עוף, ו כריכי עוף בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
ספריי תבנית אפייה עם ספריי בישול.
שלב הראשון 5 מרכיבים במנה רדודה. להרטיב עוף עם מים.
הוסף חתיכות עוף, 1 בכל פעם, לתערובת ציפוי, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל חתיכת עוף.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. לחץ בעדינות על תערובת ציפוי לתוך חתיכות עוף כדי לאבטח. למעלה עם כל תערובת ציפוי נותרת.
שמור 1 כף. שמן צחצוח על bolillos פיצול.
חום 1 כף. של השמן הנותר במחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף 3 חתיכות עוף; לבשל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד לסיום. חזור עם שאריות שמן ועוף. בינתיים, טוסט לחתוך צדדים של bolillos; לשפשף עם חתיכות שום, ואז מברשת עם שמן שמור.
מניחים חסה על החצאים התחתונים של bolillos; העליון עם רוטב עוף ופסטה. כיסוי עם צמרות של bolillos.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto