כריכי קציץ בשר איטלקיים
כריכי קציץ בשר איטלקיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 614 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו לחם, בצל, תוספות: חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריכי קציצה איטלקיים, כריכי קציצה איטלקיים, ו כריכי קציצה איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את הבשר בקערת ערבוב ומפזרים מלח ופלפל. חותכים את הקרום את הלחם ומניחים בקערה קטנה, מכסים בחלב ומשרים כדי לרכך. לסחוט את החלב מן הלחם ולהתפורר כפי שאתה מוסיף אותו לבשר. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גבינה, פטרוזיליה, בצל מגורר ושום, ומערבבים לשלב. טופס לתוך כיכר על 4 אינץ ' גבוה ולשים על תבנית אפייה. רסס בשמן זית.
מערבבים את הקטשופ עם טפטוף בלסמי וורצ ' סטרשייר. מתבלים עם פלפל.
מורחים על 1/3 כוס של תערובת קטשופ מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
אופים עד מבושל דרך, על 1 שעה.
כדי לחמם, לחתוך את קציץ הבשר 1 1/2 סנטימטרים ולשים בסיר של ציר עוף מחומם.
מגישים את קציץ הבשר חם או קר על לחם לבן איטלקי פרוס עבה עם תערובת הקטשופ הנותרת ואת החסה, עגבניות, בצל, מוצרלה ובזיליקום.