כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו ארוגולה, מיונז, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו כריכי תה מיונז בשר צלוי וחזרת עם מיונז, כריכי רוסטביף עם בצל מקורמל, ו בשר בקר צלוי עם מיונז בזיליקום קארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו גדול מסגרת אפייה עם לסכל. בעדינות לזרוק בצל אדום, 5 כפות שמן וחומץ בקערה גדולה.
מפזרים מלח ופלפל. מסדרים בצל בשכבה אחת על גיליון מוכן.
אופים בצל עד חום בקצוות ופשוט רך, על 40 דקות. מגניב.
מערבבים מיונז, בזיליקום, מיץ לימון, קליפת לימון 2 כפות שמן בקערה קטנה. (בצל ומיונז יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מורחים מיונז על צלעות חתוכות של לחם.
מניחים חצי תחתון על צלחות. למעלה עם רוסטביף, בצל וארוגולה. מכסים בחצאים העליונים של הלחם.
* ג ' בטה הוא לחם איטלקי שטוח בצורת אליפסה הזמין במאפיות ובמרכולים רבים ברחבי הארץ.