כריכים פתוחים עם פטריות וביצים מטוגנות
כריכים פתוחים עם פטריות וביצים מטוגנות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם מולטיגרין, יין, פטריות קרמיני מראש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: כריכי BLT ביצה מטוגנת עם פנים פתוחות, כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת, ו כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף 2/3 גביע שאלוט; לבשל 3 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין, 1/4 פלפל כפית, ומלח; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.
הסר תערובת פטריות מחבת; להתחמם.
החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף שאלוט 1/3 כוס הנותרים; סאוט 5 דקות או עד השחמה קלה.
הסר שאלוט מהמחבת; להתחמם.
מורחים 2 כפיות פסטו על צד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה כל פרוסה עם כ 2 כפות גבינה. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה; להתחמם.
החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל. לפצח ביצים למחבת, ולבשל 4 דקות או עד שהלבנים נקבעים.
למעלה כל פרוסת לחם עם 2 פרוסות עגבניות. מחלקים תערובת פטריות באופן שווה בין פרוסות לחם, ומעל כל מנה עם 1 ביצה.
מפזרים 1/4 הנותרים פלפל כפית, שאלוט, ובזיליקום.