קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות8
מגזין

סטייק מגורר מיני כריכים

סטייק מגורר מיני כריכים
סטייק מגורר מיני כריכים דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך שמן זית, רוטב חריף, סטייק פלנק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו כריכי סטייק גרוסים, כריכי סטייק צלע, ו כריך סטייק צלוי (או צלוי) צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים סטייק עם 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים סטייק, בצל לרבעים, שום לחוץ, ומרק בסיר לחץ 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
3
מכסים את התנור במכסה, ואטמו היטב. הגדר על הגדרת לחץ גבוה, אם זמין. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד סיר לחץ קיטור ולחץ מלא מושגת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
4
הסר מהחום; לחץ שחרור. בזהירות להסיר את המכסה כך קיטור בורח ממך.
5
הסר בשר מן התנור.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
בואו להתקרר מעט. מסננים תערובת בצל, הזמנת מרק לשימוש אחר; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
סאוט קצוץ בצל ופלפל בל בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה 7 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
להוסיף שום טחון, ו מוקפץ 2 דקות. מערבבים הנותרים 1 כפית מלח, עגבניות חתוכות לקוביות, מיץ לימון, רוטב חם, כמון הקרקע, ופלפל; לבשל, ערבוב מדי פעם, 7 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כמון טחוןכמון טחון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
בשר קצוץ, וקצוץ גס; מוסיפים לתערובת עגבניות. כפית על תערובת בשר 1/4 כוס על חצי התחתון של כל גליל; לכסות עם צמרות של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
* לחמניות הוואי ניתן למצוא בחלק המעדנייה של הסופרמרקט שלך. ניתן להחליף לחמניות קטנות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
לחם הוואילחם הוואי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בסיר לחץ MULTIRAPID Fagor 3-Quart. אם יש לך מודל אחר, לבשל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה