זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריש מוזמביקני, סרטנים מתובלים מוזמביקנים עם אורז קוקוס, ו כריש כחול.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את מיץ לימון, ברנדי, מיונז, זנגביל ושום בקערת ערבוב. הגדר aside.To הפוך את התבלין דגים, לשלב את המלח, כוסברה, ופלפל שחור בקערת ערבוב קטנה. להפריש אבל לשמור בתוך reach.In מחבת סאוט, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, להוסיף את הכריש. מתבלים כל חתיכה עם תבלין הדגים וממשיכים לטגן פאן.לאחר כל חתיכה הוא פריך בצד אחד, להתהפך ולחזור על הליך תיבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
2 קורטים ציפורן טחון
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כריש
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הרוטב למחבת ומתחילים להפחית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הקינמון והשום. כאשר הרוטב חום ועבה והכריש מבושל היטב, להסיר את המחבת מן המבער.