כריש מוזמביקני
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריש מוזמביקני, סרטנים מתובלים מוזמביקנים עם אורז קוקוס, ו כריש כחול.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את מיץ לימון, ברנדי, מיונז, זנגביל ושום בקערת ערבוב. הגדר aside.To הפוך את התבלין דגים, לשלב את המלח, כוסברה, ופלפל שחור בקערת ערבוב קטנה. להפריש אבל לשמור בתוך reach.In מחבת סאוט, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, להוסיף את הכריש. מתבלים כל חתיכה עם תבלין הדגים וממשיכים לטגן פאן.לאחר כל חתיכה הוא פריך בצד אחד, להתהפך ולחזור על הליך תיבול.
מוסיפים את הרוטב למחבת ומתחילים להפחית.
מוסיפים את הקינמון והשום. כאשר הרוטב חום ועבה והכריש מבושל היטב, להסיר את המחבת מן המבער.
מניחים את הכריש על כל צלחת וכפית על הרוטב החום.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.