קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרישה אפויה

כרישה אפויה
אם יש לך חלב רזה, מלח ופלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ביצה אפויה על כרישה, כרישה אפויה עם פרושוטו, ו דגים אפויים עם כרישה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 9x12 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בהדרגה חלב וגבינה עד גבינה מותכת. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
3
הסר מהחום. מסדרים את הכרישה בשכבה אחת במחבת מוכנה ומכסים עם רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד כרישה הם מכרז ורוטב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור