כרישה אפויה
אם יש לך חלב רזה, מלח ופלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ביצה אפויה על כרישה, כרישה אפויה עם פרושוטו, ו דגים אפויים עם כרישה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 9x12 אינץ תבנית אפייה.
ממיסים חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בהדרגה חלב וגבינה עד גבינה מותכת. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל.
הסר מהחום. מסדרים את הכרישה בשכבה אחת במחבת מוכנה ומכסים עם רוטב הגבינה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד כרישה הם מכרז ורוטב תוסס.