כרישה, גבינת עיזים, אגוז & טארט לימון
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, כרישה, גבינת עיזים, אגוז & עוגת לימון יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 839 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-383 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותרימו עלי קורנית, פטרוזיליה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גבינת עיזים וטארט כרישה, תרד, כרישה וטארט גבינת עיזים, ו טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, ואז מוסיפים את החמאה. לאחר רוחש, להוסיף את הכרישה ומבשלים מעל חום בינוני עד מתרכך אבל לא צבעוני. מערבבים את הקורנית וחצי גרידת לימון, ולאחר מכן להגדיל את החום.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ -30 שניות עד שמיץ הלימון מפחית, ואז מתבלים היטב.
פרוש את המאפה ושכב על תבנית אפייה מרופדת בקלף אפייה. קל לסמן גבול 1cm סביב הקצוות עם קצה סכין חדה, ואז לדקור את הבסיס בכל רחבי עם מזלג.
מורחים את כרישה לימוני על גבי הבצק, בתוך הגבול. להתפורר מעל הגבינה, לפזר עם האגוזים, ולאחר מכן עונה עם פלפל.
טפטוף עם קצת שמן זית, צחצוח הקצוות עם קצת שמן גם כן. לשים טארט בתנור במשך 15-20 דקות עד הבצק מתנפח סביב הקצוות והוא חום זהוב. לפזר עם פטרוזיליה ואת גרידת לימון הנותרים.
יין מומלץ: יציאה, Moscato Dasti, קרם שרי
פורט, מוסקטו ד ' אסטי, ושרי שמנת הם הבחירה העליונה שלי לטארט לימון. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. Chateau de la Negly La Porte du Ciel עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 130 דולר לבקבוק.
![Chateau de la Negly La Porte du Ciel]()
Chateau de la Negly La Porte du Ciel
האף משלב ניחוחות של דובדבן, קקאו, עם הערות של וניל וטבק בלונדיני. על החיך, יין עשיר, צפוף וחלק זה מציע טעמים אוכמניות טעים. זה חזק, חלק ומגלה התמדה יוצאת דופן הודות לסיים עם טאנינים בשלים לחלוטין.יין זה הוא בן לוויה אידיאלי עבור תבשיל ארנבת.