קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

כרישה, גבינת עיזים, אגוז & טארט לימון

כרישה, גבינת עיזים, אגוז & טארט לימון
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, כרישה, גבינת עיזים, אגוז & עוגת לימון יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 839 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-383 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותרימו עלי קורנית, פטרוזיליה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גבינת עיזים וטארט כרישה, תרד, כרישה וטארט גבינת עיזים, ו טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, ואז מוסיפים את החמאה. לאחר רוחש, להוסיף את הכרישה ומבשלים מעל חום בינוני עד מתרכך אבל לא צבעוני. מערבבים את הקורנית וחצי גרידת לימון, ולאחר מכן להגדיל את החום.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ -30 שניות עד שמיץ הלימון מפחית, ואז מתבלים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4
הסר מהחום וקריר מעט.
5
פרוש את המאפה ושכב על תבנית אפייה מרופדת בקלף אפייה. קל לסמן גבול 1cm סביב הקצוות עם קצה סכין חדה, ואז לדקור את הבסיס בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מורחים את כרישה לימוני על גבי הבצק, בתוך הגבול. להתפורר מעל הגבינה, לפזר עם האגוזים, ולאחר מכן עונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
טפטוף עם קצת שמן זית, צחצוח הקצוות עם קצת שמן גם כן. לשים טארט בתנור במשך 15-20 דקות עד הבצק מתנפח סביב הקצוות והוא חום זהוב. לפזר עם פטרוזיליה ואת גרידת לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים חם, חם או קר.

יין מומלץ: יציאה, Moscato Dasti, קרם שרי

פורט, מוסקטו ד ' אסטי, ושרי שמנת הם הבחירה העליונה שלי לטארט לימון. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. Chateau de la Negly La Porte du Ciel עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 130 דולר לבקבוק.
Chateau de la Negly La Porte du Ciel
Chateau de la Negly La Porte du Ciel
האף משלב ניחוחות של דובדבן, קקאו, עם הערות של וניל וטבק בלונדיני. על החיך, יין עשיר, צפוף וחלק זה מציע טעמים אוכמניות טעים. זה חזק, חלק ומגלה התמדה יוצאת דופן הודות לסיים עם טאנינים בשלים לחלוטין.יין זה הוא בן לוויה אידיאלי עבור תבשיל ארנבת.