כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית, צ'ארד שוויצרי, כרישה, ועז גבינת טארט, ו גלטות פולנטה עם כרישה & Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים מאפה על משטח עבודה מקומח לכיכר 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים תחת; קצוות crimp. כיסוי; צמרמורת.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; לבשל עד כרישה הם מאוד רך אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
להוסיף chard; לטחון עד נבול, על 2 דקות.
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 218°.
קרם להקציף הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים בתערובת כרישה מקוררת.
אופים טארט 15 דקות. להפחית את החום ל 177° ואופים עד מילוי הוא נפוח ופשוט להגדיר במרכז, כ 15 דקות יותר.
העברה ל rack; מגניב 10 דקות.
מרכיבים
2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו11 קילו קישואים,טימין מיובש2largesחלמונים3largesביצים1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט טחון0(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה3largesכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץ גס1גיליוןבצק עלים קפוא (חצי חבילת 17.3-אונקיה), מופשר11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 חבורה chard שוויצרי, צלעות הוסרו, עלים קצוצים (אודות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימון