כתף חזיר ארומטית צלויה איטית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתף ארומטי קלוי איטי של חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 174 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-5 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותרימו כתף חזיר, צ'ילי, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם שומר וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
חזיר לוקח 24 שעות לבשל, וזה לא סיבה לדאגה, כי במשך כ 23 שעות ו 55 דקות אתה מתעלם ממנו לחלוטין. וזה גורם לבית שלך להריח כמו שבית אמור להריח.
אז, אם אתם מתכננים לאכול את זה לארוחת צהריים ביום ראשון, בערך בשבת בצהריים, לחמם מראש את התנור (נקי) שלך כדי החם ביותר זה ילך. תושיב את עור החזיר בצד על מדף מעל מחבת צלייה. אני אוהב להשתמש מרגמה ועלי כדי להפוך את הדבק שלי אבל אתה יכול פשוט לגרר את השום וג ' ינג 'ר (מגררת מיקרו-פלאן הוא הכלי לעבודה) ומערבבים צ' ילי, כף שמן 2 של חומץ אם אתה רוצה. אחרת, להלום יחד את ג ' ינג 'ר קצוץ קלופים ציפורן עם צ' ילי טרי, הוספת כף שמן 2 של חומץ כאשר הם מעוך דמוי להדביק.
באמצעות האצבעות, לשפשף את הדבק על העור הבקיע, דוחף חתיכות לתוך הקווים לחתוך של הקליפה. להתנדנד על פני לתנור ולשים במגש, משאיר אותו במשך 30 דקות. בינתיים, לתוך הקערה שבה מערבבים את הדבק, יוצקים את 2 כפות הנותרים כל אחד שמן וחומץ. כאשר החזיר היה חצי שעה שלה, להסיר אותו מהתנור, ולהפוך את הטמפרטורה עד 225 מעלות F. עכשיו להפוך את החזיר על: אני מוצא את זה הכי קל להרים אותו ביד לובש כפפות תנור. זה עושה אותם מלוכלכים, בסדר, אבל יש את מכונת הכביסה...
יוצקים את השמן והחומץ על החלק התחתון (שכיום הוא למעלה על המדף) ומניחים את החזיר בחזרה בתנור הנמוך, ומשאירים אותו שם במשך 23 שעות. (למעשה, אתה יכול להשאיר אותו עוד. אחת ההנאות של זה היא שזה לא יכול לבשל יתר על המידה.) בכל מקרה, לאחר 23 שעות, או 30 עד 40 דקות לפני שאתה באמת רוצה לאכול, להפוך את התנור בחזרה אל הגבוה ביותר זה ילך, להסיר את החזיר ולהפוך אותו בחזרה פצפוצים בצד למעלה. תחזיר את זה לתנור למשך 30 דקות, ואז זה יהיה חם ופריך, אם כי אתה יכול לתת לו עוד 10 אם אתה מרגיש שהוא צריך את זה.
הסר, לחתוך את פצפוצים ב החלקה אופקית של הסכין ולשבור אותו לחתיכות לניהול, ואז להתחיל גילוף או מושך את הבשר הרך.