קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

כתף חזיר ארומטית צלויה איטית

כתף חזיר ארומטית צלויה איטית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתף ארומטי קלוי איטי של חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 174 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-5 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותרימו כתף חזיר, צ'ילי, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם שומר וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
חזיר לוקח 24 שעות לבשל, וזה לא סיבה לדאגה, כי במשך כ 23 שעות ו 55 דקות אתה מתעלם ממנו לחלוטין. וזה גורם לבית שלך להריח כמו שבית אמור להריח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
אז, אם אתם מתכננים לאכול את זה לארוחת צהריים ביום ראשון, בערך בשבת בצהריים, לחמם מראש את התנור (נקי) שלך כדי החם ביותר זה ילך. תושיב את עור החזיר בצד על מדף מעל מחבת צלייה. אני אוהב להשתמש מרגמה ועלי כדי להפוך את הדבק שלי אבל אתה יכול פשוט לגרר את השום וג ' ינג 'ר (מגררת מיקרו-פלאן הוא הכלי לעבודה) ומערבבים צ' ילי, כף שמן 2 של חומץ אם אתה רוצה. אחרת, להלום יחד את ג ' ינג 'ר קצוץ קלופים ציפורן עם צ' ילי טרי, הוספת כף שמן 2 של חומץ כאשר הם מעוך דמוי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
באמצעות האצבעות, לשפשף את הדבק על העור הבקיע, דוחף חתיכות לתוך הקווים לחתוך של הקליפה. להתנדנד על פני לתנור ולשים במגש, משאיר אותו במשך 30 דקות. בינתיים, לתוך הקערה שבה מערבבים את הדבק, יוצקים את 2 כפות הנותרים כל אחד שמן וחומץ. כאשר החזיר היה חצי שעה שלה, להסיר אותו מהתנור, ולהפוך את הטמפרטורה עד 225 מעלות F. עכשיו להפוך את החזיר על: אני מוצא את זה הכי קל להרים אותו ביד לובש כפפות תנור. זה עושה אותם מלוכלכים, בסדר, אבל יש את מכונת הכביסה...
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יוצקים את השמן והחומץ על החלק התחתון (שכיום הוא למעלה על המדף) ומניחים את החזיר בחזרה בתנור הנמוך, ומשאירים אותו שם במשך 23 שעות. (למעשה, אתה יכול להשאיר אותו עוד. אחת ההנאות של זה היא שזה לא יכול לבשל יתר על המידה.) בכל מקרה, לאחר 23 שעות, או 30 עד 40 דקות לפני שאתה באמת רוצה לאכול, להפוך את התנור בחזרה אל הגבוה ביותר זה ילך, להסיר את החזיר ולהפוך אותו בחזרה פצפוצים בצד למעלה. תחזיר את זה לתנור למשך 30 דקות, ואז זה יהיה חם ופריך, אם כי אתה יכול לתת לו עוד 10 אם אתה מרגיש שהוא צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר, לחתוך את פצפוצים ב החלקה אופקית של הסכין ולשבור אותו לחתיכות לניהול, ואז להתחיל גילוף או מושך את הבשר הרך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד