כתף חזיר מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר מטוגן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. לך לחנות ותביא נורת שומר, פלפל, צרור טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר צלויה חלב (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מטחנת תבלינים, לטחון את כוסברה זרעי כמון עד שהם אבקה דקה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מפזרים את כתף החזיר עם תבלינים הקרקע ומלח, ואז לקשור כל חתיכה כך שהם מבשלים באופן שווה.
מעיל תנור הולנדי עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. חום את החזיר הראשון מכל הצדדים.
הסר את החזיר מהמחבת ושמורה. לזרוק את השומן במחבת ולתת כמה טיפות של שמן חדש. חזור עם החזיר השני ולהסיר.
מנמיכים את החום בינוני וזורקים בשומר ובצל ומתבלים אותם במלח ומפזרים של פלפל אדום מרוסק. מבשלים את הבצל והשומר עד שהם רכים מאוד ארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי. מוסיפים את החרדל ומוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית. להחזיר את החזיר לתנור ההולנדי ולהוסיף מניות למחבת עד שהוא מגיע באמצע הצד של החזיר.
מוסיפים מלח במידת הצורך. מביאים את הנוזל לרתיחה, מכסים ומכניסים את התנור ההולנדי לתנור שחומם מראש.
לאחר 1 שעה, להפוך את החזיר מעל ולהוסיף עוד נוזל למחבת אם רמת הנוזל ירד. לכסות ולחזור לתנור במשך 1 שעה.
הפוך את החזיר בחזרה וחזור לתנור ללא המכסה ומבשל במשך 45 דקות נוספות. הנוזל צריך להתרכז.
הסר את המחבת מהתנור, הסר את החזיר והשמורה במשך 15 דקות, מעוטר בנייר אלומיניום. לרפרף כל שומן עודף מן המחבת ולהפחית את מיצי פאן, במידת הצורך.
פורסים את החזיר ומגישים עם בצל, שומר ומיצים.
הצעת זיווג יין: פינו גריג ' יו