קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

לא אופים עוגיות חמאת בוטנים שוקולד

לא אופים עוגיות חמאת בוטנים שוקולד
לא לאפות עוגיות חמאת בוטנים שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 227 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, מרגרינה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה, עוגיות חמאת בוטנים שוקולד ללא אפייה, ו חמאת בוטנים-עוגיות שוקולד ללא אפייה.

הוראות

1
מרפדים תבנית בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
הביאו לרתיחה סוכר, חלב, מרגרינה ואבקת קקאו בסיר גדול למשך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה שיבולת שועל, חמאת בוטנים ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
זרוק כפות של בצק על תבנית אפייה מוכנה ולתת מנוחה עד שהתקרר ולהגדיר, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים