קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

לא כל יום שלך בשר חזיר מעושן צלעות חילוף

לא כל יום שלך בשר חזיר מעושן צלעות חילוף
לא כל יום שלך צלעות חזיר מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פפריקה, צלעות חזיר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: לא כל יום שלך בשר חזיר מעושן צלעות חילוף, צלעות מעושנות, ו צלעות מעושנות מזוגגות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, פלפל שחור, 2 כפות אבקת שום, 2 כפיות אבקת בצל, מלח כשר, כמון, קינמון, תיבול jalapeno, ופלפל קאיין. לשפשף בנדיבות על צלעות חזיר. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
צלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
הכן גריל חיצוני לחום עקיף, או מחממים מעשן ל 250 מעלות F (120 מעלות C). בעוד הגריל מתחמם, להכין את רוטב סמרטוט. בקערה בינונית, מערבבים יחד את סיידר התפוחים, חומץ תפוחים, 1 אבקת בצל כף, 1 אבקת שום כף, מיץ לימון, חלפיניו, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
כאשר הגחלים הם אפורים ואפר מעל, מניחים 2 חופנים של woodchips ספוג ישירות עליהם.
4
מניחים את הצלעות בצד העצם באח הגריל למטה. כיסוי, ומבשלים 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הוסף עוד גחלים לפי הצורך. למרוח עם רוטב סחבה, ולזרוק חופן של woodchips ספוג על הגחלים בכל שעה. שמור על הטמפרטורה של הגריל או המעשן מללכת מתחת 225 מעלות F (110 מעלות C). צלעות נעשות כאשר לשפשף יצר נפלא פריך 'קליפה' מושחרת, והבשר משך מן העצם. זרוק כל שאריות רוטב סחבה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות