לא כל יום שלך צלעות חזיר מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פפריקה, צלעות חזיר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: לא כל יום שלך בשר חזיר מעושן צלעות חילוף, צלעות מעושנות, ו צלעות מעושנות מזוגגות.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, פלפל שחור, 2 כפות אבקת שום, 2 כפיות אבקת בצל, מלח כשר, כמון, קינמון, תיבול jalapeno, ופלפל קאיין. לשפשף בנדיבות על צלעות חזיר. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
צלעות חזיר חילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כף חלפיניו, פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הכן גריל חיצוני לחום עקיף, או מחממים מעשן ל 250 מעלות F (120 מעלות C). בעוד הגריל מתחמם, להכין את רוטב סמרטוט. בקערה בינונית, מערבבים יחד את סיידר התפוחים, חומץ תפוחים, 1 אבקת בצל כף, 1 אבקת שום כף, מיץ לימון, חלפיניו, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
סיידר תפוחים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חלפיניו, פרוס דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כאשר הגחלים הם אפורים ואפר מעל, מניחים 2 חופנים של woodchips ספוג ישירות עליהם.
4
מניחים את הצלעות בצד העצם באח הגריל למטה. כיסוי, ומבשלים 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הוסף עוד גחלים לפי הצורך. למרוח עם רוטב סחבה, ולזרוק חופן של woodchips ספוג על הגחלים בכל שעה. שמור על הטמפרטורה של הגריל או המעשן מללכת מתחת 225 מעלות F (110 מעלות C). צלעות נעשות כאשר לשפשף יצר נפלא פריך 'קליפה' מושחרת, והבשר משך מן העצם. זרוק כל שאריות רוטב סחבה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)