לא לאפות מתוק מארי ברים
המתכון לא לאפות ברים מארי מתוקים יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 152 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 51 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. אם יש לכם דגני אורז, חמאה, שוקולד צ'יפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אופה העוף של מארי, אופה העוף של מארי, ו חטיפי חמאת בוטנים מתוקים ומלוחים ללא אפייה.
הוראות
הכינו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מבשלים ומערבבים יחד חמאת בוטנים, סירופ תירס, סוכר חום וחמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה עד לרתיחה. מקפלים דגני אורז פריכים ובוטנים לתערובת חמאת הבוטנים; לחץ לתבנית האפייה המוכנה.
מפזרים שוקולד צ ' יפס באופן שווה מעל החלק העליון של התערובת החמה.
תנו לשוקולד צ ' יפס להמיס; מורחים שוקולד מעל בשכבה אחידה.
מקררים עד שהתערובת מתקשה, בערך 1 שעה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.