קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

לא לאפות עוגת גלידת תפוחים

לא לאפות עוגת גלידת תפוחים
לא לאפות עוגת גלידה תפוחים היא טבעוני קינוח. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. 497 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, בורבון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו לא לאפות s ' mores עוגה.

הוראות

1
לאחר שהבטחתם או הכנתם את הקרום, הניחו אותו בצד והפנו את תשומת לבכם לתפוחים המיובשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
מניחים אותם בסיר קטן או צלחת בטוחה במיקרוגל יחד עם הרוחות של הבחירה שלך, מים, וסוכר חום וחום במשך כ 2 עד 5 דקות, ערבוב ובדיקה מעת לעת עד התפוחים ספגו את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים אותם במקרר או במקפיא כדי להתקרר במהירות, ולחכות עד שהם מקוררים ביסודיות לפני שתמשיך.לרכך את הגלידה על ידי נותן לו לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני העברת אותו לתוך קערה גדולה. הציגו 1 כוס של חמאת התפוחים והשתמשו במרית רחבה כדי לשלב היטב את השניים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את 1/3 הכוס הנותרת של חמאת תפוחים ואת תערובת התפוח המיובש ומערבבים קלות, מערבלים אותה בתערובת הגלידה מבלי למזג אותה לחלוטין.להעביר במהירות את המילוי לתוך קרום קרקר גרהם מוכן שלך, להחליק את החלק העליון עם המרית שלך, ולהעביר את כל העוגה לתוך המקפיא שלך.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
תן לו להגדיר לפחות 2 עד 3 שעות, עד שהוא מגיע עקביות sliceable.