לאכול במשך שמונה דולרים: ג'ינג'ר סויה עוף אטריות מרק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לאכול במשך שמונה דולרים: ג'ינג'ר סויה עוף אטריות מרק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 391 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חזה עוף, שמן צמחי, אטריות סובה כוסמת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, מרק עוף עם אטריות זנגביל, ו Pho Ga (מרק עוף אטריות וייטנאמי עם ג'ינג'ר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר מלאי גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט, חלקים לבנים של הבצל הירוק, ואת זנגביל, ו sauté עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת השום ומבשלים, ערבוב occaasionally, עד הפטריות החלו לשחרר את המיצים שלהם ולהיות רך, כ 4 דקות.
יוצקים את המניה ורוטב סויה, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העוף ואת האטריות ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך ואת האטריות רכות, כ 9 דקות, או כמפורט על החבילה.
הוסף חצי מהבצל הירוק שנותר לסיר. טעם לתיבול: אם חסר מלח, להוסיף עוד סויה; אם אתה אוהב תבלין, להוסיף קצת Sriracha. כדי לשרת, מצקת לתוך 4 קערות ולאכול מיד, מקושט עם הבצל הירוק הנותרים.