לאכול בשמונה דולרים: טופו עם עגבניות וכוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לאכול בשמונה דולרים: טופו עם עגבניות וכוסברה. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, בצל ירוק, טופו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לאכול בשמונה דולרים: שומשום בצל ירוק טופו, לאכול במשך שמונה דולרים: קסדיות עגבניות קלויות עם קרם כוסברה, ו לאכול במשך שמונה דולרים: לינגוויני סרדין עם עגבניות מיובשות וזיתים.
הוראות
שים 3 כפות של השמן לתוך מחבת 12 אינץ ' (או מה שאתה רוצה להשתמש כדי לערבב ומטגנים) ולחמם מעל להבה בינונית. כאשר השמן חם, לטגן את קוביות טופו עד שהם זהובים על רוב הצדדים, 6 עד 7 דקות. (אני כמעט אף פעם לא להשיג טופו זהב, אז אני פשוט לתת לו הסיכוי הטוב ביותר שלי.)
מוסיף את השמן שנותר למחבת. כאשר הוא חם, לשים את החלקים הלבנים של בצל ירוק, זנגביל, ואת השום ומערבבים במשך 40 שניות על להבה בינונית.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים במשך 30 שניות. מערבבים בכוסברה ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ורוטב סויה. מערבבים בערך דקה לפני לשים את קוביות טופו בחזרה לתוך המחבת יחד עם חומץ ואפונה. להביא לרתיחה. מכסים, מנמיכים את החום, ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות. כבה את החום, לזרוק את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ושמן שומשום, ומגישים מעל אורז לבן.