לב שוקולד אמרטו
לב שוקולד אמרטו הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, זיגוג שוקולד, לקשט: עלי כותרת של ורדים מסוכרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד ללב-Of-My-Heart, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו שוקולד אמרטו טורט.
הוראות
שמן וקמח מחבת קפיץ בצורת 6 אינץ ' או עגול; שורה תחתונה עם קלף או נייר שעווה. תניח בצד.
ממיסים חמאה ושוקולד בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
הסר מהחום; תן לעמוד 2 עד 3 דקות.
מערבבים יחד סוכר וקמח. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד, להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים חלמונים, מכים היטב לאחר כל תוספת.
לנצח חלבונים ביצה ומלח במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבוני ביצה לתערובת שוקולד.
מניחים cakepan במחבת 13-x 9 אינץ', ולהוסיף מים חמים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד המרכז מופיע המשרד.
הסר מחבת מהמים, וקריר על מתלה חוט 15 דקות. הפוך עוגה על מתלה תיל, לקלף את הנייר. מגניב לגמרי.
מורחים ציפוי חמאה Amaretto מעל העוגה, להקפיא 15 דקות.
מניחים עוגה על מתלה תיל במחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ'.
יוצקים זיגוג שוקולד צרפתי על עוגה, ומאפשר לו לטפטף למטה הצדדים.
מורחים זיגוג על הצדדים של עוגה עם מרית. זיגוג עודף כפית מחבת לתוך שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; חותם. חותכים חור זעיר ב 1 פינה של תיק, ומטפטף שוקולד על עוגה.
בואו עוגה לעמוד לפחות 1 שעה לפני ההגשה.