קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לבבי הופין ג'ון סטו

לבבי הופין ג'ון סטו
Hearty Hoppin' John Stew הוא מתכון דרומי שמגיש 4. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. תמורת 1.74$ למנה, המתכון הזה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. ערב השנה החדשה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם יש לכם תערובת חום ואורז, פלפל, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Hoppin' John Stew, Hoppin' John Stew עם גריסי גבינת צ'דר לבנה, ו-Hoppin' John.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר עדיין מעט ורוד, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים סלרי ובצל לנקניק; מבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף, כ-5 דקות נוספות. מערבבים שום ופלפל אדום לתערובת נקניקיות ומבשלים עד שהפלפל רך מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים תערובת אורז חום ופראי, אפונה שחורת עיניים, עגבניות עם המיץ, ציר העוף ותבלין הקייג'ון לנקניק וירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים; מבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסירים את הכיסוי, מעלים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתבשיל מסמיך, כ-15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תבשילתבשיל

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!