לביבות
אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה עמילן בינוני, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: לביבות, הלביבות הטובות ביותר, ו לביבות Tex-Mex.
הוראות
מברשת 2 דפי אפייה עם 1 כף השמן ולהניח בצד.
באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון מצויד להב רטוש, לגרר בגסות את תפוחי האדמה.
מניחים את תפוחי האדמה המגורדים בקערה גדולה עם בצל, קמח, מלח, פלפל, ביצים, ואת כף הנותרים של שמן. לזרוק לערבב היטב.
טיפה על ידי כף מעוגלתעל גבי גיליונות אפייה ולחץ קלות כדי להפוך את הקציצות.
אופים 10 דקות או עד חום זהוב על הקרקעית. סובב את הלביבות עם מרית מתכת ולסובב את סדיני האפייה.
אופים עוד 5 דקות או עד הזהב.
מעבירים למגש ומגישים עם רסק תפוחים ושמנת חמוצה.