צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לביבות זנגוויל עם תוספת תפוחים יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 9. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, אבקת אפייה, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: וופלים זנגוויל עם תוספת תפוח קינמון, עוגות ג'ינג'ר דבש עם תוספת תפוח קרמל, ו לביבות תפוחים מחיטה מלאה עם תוספת אגוזים.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים תפוחים בחמאה על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
שלב סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
3
מפזרים מעל תפוחים; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
וניל
5
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אבקת האפייה, תבלין פאי הדלעת, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, החלב, המולסה והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
סודה לשתייה
מולסה
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
יוצקים את הבלילה על ידי 1/4 כוסות על מחבת חמה משומנת; הופכים כאשר נוצרות בועות מעל. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.