קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

לביבות מיושנות

לביבות מיושנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות מיושנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . גשו לסופר וקנו ביצים, שמן בוטנים, מצות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לביבות עם לקס, לביבות, ו לביבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרוס תפוחי אדמה עם דיסק צורמת של מעבד מזון. אחרי כל שניים או שלושה תפוחי אדמה, לעטוף לגזרים בכותנה כי כבר מקופל מעל פעמיים. לקשור פינות סביב הידית של כף עץ צרור טוויסט עד המים זורמים החוצה. לאסוף מים בקערה ולסחוט את כל תפוחי האדמה עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מים נוספיםמים נוספים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מעבירים אותם לקערת ערבוב גדולה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
בואו מי תפוחי אדמה סחוטים לשבת ללא הפרעה עד בריכה של מים חומים טפסים על גבי תרחיף של עמילן תפוח אדמה חיוור. בזהירות לנקז את המים, ולאחר מכן לערבב עמילן לתערובת בצל תפוחי אדמה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עמילןעמילן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מערבבים ביצים, אחד בכל פעם, לסירוגין עם 1/4 תוספת כוס של ארוחה מצה, עד תערובת הלקה יכול להיווצר לקציצות כי רק להישאר יחד בידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מוסיפים מלח בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת על בינוני גבוה עד שמץ של תפוחי אדמה מיד בועות. טופס כמות קטנה של תערובת לביבה לתוך דיסק ומטגנים משני הצדדים עד חום זהוב כדי לבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף עוד מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
טופס קציצות על 4 אינץ 'רחב ו 1 אינץ' עבה במרכז להחליק לתוך מחבת, בישול לא יותר מ 4 בכל פעם. מטגנים עד קרום חום זהוב נוצר על התחתונה, ואז להעיף עם מרית מחורצת מזלג עד אותו צבע מושגת בצד השני. הפוך לפי הצורך כדי לקבל חברה, כהה יותר קרום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר למחבת גיליון מרופד מגבות נייר להתקרר במשך שתי דקות, ולאחר מכן לשרת עם רסק תפוחים ושמנת חמוצה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'