לביבות מיושנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות מיושנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . גשו לסופר וקנו ביצים, שמן בוטנים, מצות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לביבות עם לקס, לביבות, ו לביבות (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס תפוחי אדמה עם דיסק צורמת של מעבד מזון. אחרי כל שניים או שלושה תפוחי אדמה, לעטוף לגזרים בכותנה כי כבר מקופל מעל פעמיים. לקשור פינות סביב הידית של כף עץ צרור טוויסט עד המים זורמים החוצה. לאסוף מים בקערה ולסחוט את כל תפוחי האדמה עד יבש.
מעבירים אותם לקערת ערבוב גדולה עם בצל.
בואו מי תפוחי אדמה סחוטים לשבת ללא הפרעה עד בריכה של מים חומים טפסים על גבי תרחיף של עמילן תפוח אדמה חיוור. בזהירות לנקז את המים, ולאחר מכן לערבב עמילן לתערובת בצל תפוחי אדמה עם הידיים.
מערבבים ביצים, אחד בכל פעם, לסירוגין עם 1/4 תוספת כוס של ארוחה מצה, עד תערובת הלקה יכול להיווצר לקציצות כי רק להישאר יחד בידיים.
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת על בינוני גבוה עד שמץ של תפוחי אדמה מיד בועות. טופס כמות קטנה של תערובת לביבה לתוך דיסק ומטגנים משני הצדדים עד חום זהוב כדי לבדוק תיבול.
טופס קציצות על 4 אינץ 'רחב ו 1 אינץ' עבה במרכז להחליק לתוך מחבת, בישול לא יותר מ 4 בכל פעם. מטגנים עד קרום חום זהוב נוצר על התחתונה, ואז להעיף עם מרית מחורצת מזלג עד אותו צבע מושגת בצד השני. הפוך לפי הצורך כדי לקבל חברה, כהה יותר קרום זהוב משני הצדדים.
להעביר למחבת גיליון מרופד מגבות נייר להתקרר במשך שתי דקות, ולאחר מכן לשרת עם רסק תפוחים ושמנת חמוצה ליד השולחן.