קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

לביבות מיושנות

לביבות מיושנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות מיושנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . גשו לסופר וקנו ביצים, שמן בוטנים, מצות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לביבות עם לקס, לביבות, ו לביבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרוס תפוחי אדמה עם דיסק צורמת של מעבד מזון. אחרי כל שניים או שלושה תפוחי אדמה, לעטוף לגזרים בכותנה כי כבר מקופל מעל פעמיים. לקשור פינות סביב הידית של כף עץ צרור טוויסט עד המים זורמים החוצה. לאסוף מים בקערה ולסחוט את כל תפוחי האדמה עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים אותם לקערת ערבוב גדולה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
בואו מי תפוחי אדמה סחוטים לשבת ללא הפרעה עד בריכה של מים חומים טפסים על גבי תרחיף של עמילן תפוח אדמה חיוור. בזהירות לנקז את המים, ולאחר מכן לערבב עמילן לתערובת בצל תפוחי אדמה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עמילןעמילן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מערבבים ביצים, אחד בכל פעם, לסירוגין עם 1/4 תוספת כוס של ארוחה מצה, עד תערובת הלקה יכול להיווצר לקציצות כי רק להישאר יחד בידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(קיבלר)(קיבלר)
5
מוסיפים מלח בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת על בינוני גבוה עד שמץ של תפוחי אדמה מיד בועות. טופס כמות קטנה של תערובת לביבה לתוך דיסק ומטגנים משני הצדדים עד חום זהוב כדי לבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף עוד מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
טופס קציצות על 4 אינץ 'רחב ו 1 אינץ' עבה במרכז להחליק לתוך מחבת, בישול לא יותר מ 4 בכל פעם. מטגנים עד קרום חום זהוב נוצר על התחתונה, ואז להעיף עם מרית מחורצת מזלג עד אותו צבע מושגת בצד השני. הפוך לפי הצורך כדי לקבל חברה, כהה יותר קרום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר למחבת גיליון מרופד מגבות נייר להתקרר במשך שתי דקות, ולאחר מכן לשרת עם רסק תפוחים ושמנת חמוצה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות