לביבות (פנקייק תפוחי אדמה)
לביבות (פנקייק תפוחי אדמה) הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה russet, מי ברזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פנקייק תפוחי אדמה (לביבות), פנקייק תפוחי אדמה מושלם (לביבות), ו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים ואת לוח ויטמין C בקערה גדולה ומערבבים עד ויטמין C הוא מומס; להפריש.לגרוס את תפוחי האדמה דרך להב רטוש של מעבד מזון.
הסר את תפוחי האדמה גרוסים ולהתאים את מעבד המזון עם מצורף הלהב. עבודה בקבוצות, להחזיר את תפוחי האדמה למעבד המזון ואת הדופק עד שהם בגודל של גרגרי אורז.
מוסיפים את תפוחי האדמה לתערובת ויטמין C ומערבבים לשלב.לגרוס ולדפוק את הבצל במעבד המזון תוך שימוש באותה שיטה כמו עם תפוחי האדמה.
מוסיפים לקערה של תערובת תפוחי אדמה יחד עם ארוחה מצה, ביצים, מלח נמדד, ואבקת אפייה ומערבבים עד incorporated.
יוצקים 1/4 עד 1/2 אינץ ' של השמן לתוך מחבת גדולה וחום על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם מספיק כדי לטגן (אתה יכול לבדוק על ידי דבק כלי עץ לתוך השמן ולראות אם בועות נוצרות סביב הקצוות), להשתמש בכפית גדולה לרדת 3 עד 4 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה (על 2 כפות נדיבות כל) לתוך השמן החם. אל תצטופפו במחבת. לשטח את הלביבות מעט עם החלק האחורי של הכף.מטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר את הלביבות למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח נוסף. חזור עם הבלילה שנותרה. כאשר אתה מגיע לסוף הבלילה, ללטף את התערובת עם מגבת נייר כדי להסיר כל נוזל עודף לפני הטיגון.
מגישים עם רסק תפוחים ו / או שמנת חמוצה, אם תרצה.