קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לביבות (פנקייק תפוחי אדמה)

לביבות (פנקייק תפוחי אדמה)
לביבות (פנקייק תפוחי אדמה) הוא חלב חינם מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה russet, מי ברזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פנקייק תפוחי אדמה (לביבות), פנקייק תפוחי אדמה מושלם (לביבות), ו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים ואת לוח ויטמין C בקערה גדולה ומערבבים עד ויטמין C הוא מומס; להפריש.לגרוס את תפוחי האדמה דרך להב רטוש של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר את תפוחי האדמה גרוסים ולהתאים את מעבד המזון עם מצורף הלהב. עבודה בקבוצות, להחזיר את תפוחי האדמה למעבד המזון ואת הדופק עד שהם בגודל של גרגרי אורז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את תפוחי האדמה לתערובת ויטמין C ומערבבים לשלב.לגרוס ולדפוק את הבצל במעבד המזון תוך שימוש באותה שיטה כמו עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים לקערה של תערובת תפוחי אדמה יחד עם ארוחה מצה, ביצים, מלח נמדד, ואבקת אפייה ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים 1/4 עד 1/2 אינץ ' של השמן לתוך מחבת גדולה וחום על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם מספיק כדי לטגן (אתה יכול לבדוק על ידי דבק כלי עץ לתוך השמן ולראות אם בועות נוצרות סביב הקצוות), להשתמש בכפית גדולה לרדת 3 עד 4 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה (על 2 כפות נדיבות כל) לתוך השמן החם. אל תצטופפו במחבת. לשטח את הלביבות מעט עם החלק האחורי של הכף.מטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את הלביבות למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח נוסף. חזור עם הבלילה שנותרה. כאשר אתה מגיע לסוף הבלילה, ללטף את התערובת עם מגבת נייר כדי להסיר כל נוזל עודף לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מגישים עם רסק תפוחים ו / או שמנת חמוצה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק